Naast het full colour Kruispunt en de website kunt u ook via een app op uw smartphone op de hoogte blijven. Op de app vindt u ondermeer berichten van onze gemeente, de agenda en het kerkblad. U kunt de app Protestant downloaden zowel voor Apple als voor Androïd. Wanneer u de app gedownload heeft vult u op de home page Doorn in en dan komt u bij de pagina van onze gemeente. Uiteraard horen wij graag wat u van de app vindt.

Hieronder geven we u nog enkele gebruiker tips mee:
• U ziet op het startscherm verschillende icoontjes; door erop te klikken opent u de verschillende rubrieken.
• Rechtsboven ziet u een envelop-icoontje; hier vindt u de pushberichten en bijbehorende instellingen. U kunt categorieën pushberichten aanvinken die u wilt ontvangen. Op dit moment is er één categorie namelijk Algemeen.
• Naast de envelop staat een ster-icoontje; hier kunt u de app die u op dit moment hebt geopend verwijderen uit de lijst met 'favorieten'. In dat geval ontvangt u ook geen pushberichten meer.
• Linksboven ziet u een home-icoontje, waarmee u een pagina opent met drie opties: zoeken, suggesties en favorieten. Door bij de zoekfunctie een plaatsnaam in te vullen, verschijnen kerken uit die woonplaats die van de app gebruikmaken.
• Bij suggesties vindt u een lijstje met kerken of organisaties die de Protestantse Kerk Nederland u graag als suggestie aanbevelen.
• Ten slotte vindt u onder favorieten de kerken waarvan u al eerder de informatie hebt geopend binnen de app. Via deze favorietenpagina kunt u dus desgewenst snel heen en weer schakelen tussen de apps van verschillende kerken die uw belangstelling hebben. Wilt u een favoriet uit deze lijst verwijderen, dan kunt u de betreffende app openen, en vervolgens rechtsboven via het sterretje verwijderen.
• Als u een volgende keer de app opent, komt u automatisch bij de informatie van de kerk die u als laatste hebt gezocht.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NB. Wilt u de app installeren op uw iPad? Dat kan. Let dan goed op: in de app store moet u bovenaan kiezen voor het tabblad 'iPhone' en niet, zoals u misschien zou verwachten, voor 'iPad'.

AppProtestantDoorn