Jan van der Greef neemt ons in zijn presentatie mee op zijn persoonlijk levenspad met natuur en fotografie als gids. Ondanks fysieke beperkingen door polio op jonge leeftijd, dringt hij door tot ongerepte natuurgebieden, van de Noordpool tot in het hart van de Amazone.

Verbinding met de natuur staat centraal en vormt de ingang om de emotionele beleving te vangen in beelden. Zo wordt het een reis in de buitenwereld en tegelijkertijd ook in de mystieke binnenwereld. Creatieve fotografie vanuit innerlijke rust als ingang tot een verdieping naar het “zijn” in deze wereld.

07b
Prof. dr. Jan van der Greef uit Driebergen is een internationaal bekende innovatieve wetenschapper in de levenswetenschappen en gepassioneerd natuurfotograaf. Voor zijn natuurfotografie, gekarakteriseerd door het vangen van emoties en de essentie, ontving hij prijzen in de meest prestigieuze internationale wedstrijden zoals de BBC Wildlife Photographer of the Year, de European Wildlife Photographer of the Year, Nature’s Best.

Datum          : Woensdag 4 oktober 2017
Tijd               : 14.00-16.15 uur
Locatie         : Koningshof
Begeleiding  : Ds. Teun Kruijswijk Jansen
Entree           : Vrijwillige bijdrage (richtlijn € 5)

07c