Na vier waardevolle avonden vorig seizoen, vervolgen we deze gesprekskring rondom hoofstukken uit het boek ‘Christelijke Dogmatiek’ van dr. G. van den Brink en dr. C. van der Kooi. Wezenlijke geloofsthema’s zoals de betekenis van Jezus voor ons leven, de kerk en de christelijke gemeente, visie op het kwaad, de vernieuwing van de mens en de vernieuwing van deze wereld, komen hierin aan de orde.

Deze avonden zijn voor iedereen die behoefte heeft aan voeding van zijn of haar geloof. De speelse titel van deze cyclus is ontleend aan de symboliek uit de brieven in het Nieuwe Testament. ‘Melk en vast voedsel’ staat daarin symbool voor de kennis van het geloof, die de christelijke gemeente nodig heeft. Ter voorbereiding op elke bijeenkomst leest ieder thuis een hoofdstuk uit het boek. Op deze avonden bespreken we op open wijze wat ons raakt, welke vragen het oproept en hoe dit hoofdstuk ons geloof kan voeden en verrijken.

Het is niet noodzakelijk het boek op eigen kosten aan te schaffen. Ook als u vorig jaar niet heeft meegedaan, bent u van harte welkom mee te doen aan deze gespreksavonden. Maximum aantal deelnemers: 12 personen. Aanmelden vòòr 12 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadere informatie volgt vervolgens via e-mail.

Data Cyclus van 4 woensdagen
2018: 10 oktober, 28 november
2019: 16 januari, 13 maart
Deze avonden zijn niet los van elkaar te bezoeken.
Tijd 20.00 uur
Locatie Ten huize van Bert en Marianne Boer, Haverakker 7 Doorn