Kerkradio

Gebruikers van kerkradio kunnen de orde van dienst voor de betreffende zondag vinden onder de knop "Meeluisteren" (alleen te zien wanneer u bent ingelogd). Via de link op die pagina wordt u doorgeleid naar de orden van dienst van de ochtenddienst in de Maartenskerk. Ook de zondagsbrief kunt u via deze pagina bereiken als u ingelogd bent. Zo wordt het mogelijk om naast het luisteren ook mee te lezen/te zingen. Voor het downloaden heeft u Adobe Reader nodig.Het is nu mogelijk,dankzij de moderne techniek Podcast, om de kerkdienst van zondag uit de Maartenskerk op maandag tijdens de spits in de auto nog eens na te luisteren. Ook tijdens de fiets-of wandeltocht door het bos, of thuis in de stoel. Podcast is een soort radioprogramma waarvan de opname van het internet naar een MP3-speler wordt overgebracht en afgespeeld. De term Podcasting is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en broadcasting (Engels voor uitzenden).

Interesse??  Ga op deze website naar login en log daar met het kerkradio account in en ga via de knop links op het scherm naar "Meeluisteren" en u komt uit op de kerkradio-pagina waar u de download vind. Uw ervaring horen we graag. Ga via de de knop "Contact", vervolgens "email webmaster"

Met ingang van 1 juni 2009 worden alle kerkdiensten in de Maartenskerk via internet uitgezonden. Het is mogelijk kerkdiensten live te beluisteren (als deze er zijn) of om kerkdiensten op een later tijdstip te beluisteren (via kerkdienst gemist of via podcast). Voor dit laatste heeft u een inlogcode nodig.

Live kerkdiensten

Publiek toegankelijk deel - live meeluisteren: 


Voor de Orde van Dienst klik hier en voor de Zondagsbrief klik hier.

Ondersteuning Kerkradio

Soms zijn er technische problemen met de kerkradio. Als u geen verbinding kunt krijgen of als u regelmatig probleem ervaart tijdens het luisteren, kijk dan op de ondersteuningswebsite van de kerkradio voor de veel gestelde vragen met hun antwoorden.
De website is te vinden op http://support.kerkdienstgemist.nl/
Het laatste nieuws te vinden op: http://support.kerkdienstgemist.nl/news
Heeft u vragen over de kerkradio uitzendingen van onze gemeente, stuur dan een email bericht aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.