Administrateur


Waar in de kerk?

Kerngroep Beheer en Financiën

Wat houdt het in?

De functie heeft vele aspecten die het best in een gesprek toegelicht kunnen worden. Kort samengevat:

*  Onze financiële administratie wordt onafhankelijk uitgevoerd door een man/vrouw die bestuurlijk valt onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester van het College van Kerkrentmeesters.
*  Iedere 14 dagen worden de financiële mutaties in het grootboeksysteem geboekt, zoals bankmutaties, facturen, salarissen en declaraties van medewerkers en vrijwilligers, verwerking van collecten en giften.
*  Nauwe samenwerking met de beheerder van de Koningshof voor betalingen, facturering, aangifte BTW.
*  Contact met Dienstencentrum PKN, Belastingdienst, uitvoeringsinstanties e.d. wanneer nodig.

Welke kennis/ervaring is vereist?

Een redelijke basiskennis en ervaring met administratie- en grootboeksysteem is van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie
Wanneer gaat het in? Zo spoedig mogelijk. Het is de bedoeling om in een ruime inwerkperiode samen te werken met de huidige administrateur om ervaring op te doen.
 
Project of voor een paar jaar? Voor deze functie is het van wezenlijk belang om dit werk voor meerdere jaren te willen aanpakken.
 
Hoeveel tijd is ermee gemoeid en wanneer? Voor het reguliere werk 8-12 uur per week. Sommige perioden (opstellen begroting en jaarrekening) kan het wat meer zijn.
 
Ouderling, diaken of taakdrager? Taakdrager (geen lid van de kerkenraad)
Met wie kan ik contact opnemen? Penningmeester Kerkrentmeesters Wimfred Karstens, tel. 06-27 01 54 22, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 

terug naar overzicht 2