De Maartenskerk, oudste kerk in de provincie Utrecht, profileert zich ook deze zomer als een van de mooiste, leukste en zonnigste klassieke muziekpodia in Doorn en omgeving.

Elke week van 16 juli t/m 20 augustus, wordt er op zaterdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur een klinkend concert gegeven door getalenteerde en gerenommeerde musici.

Namen als Heiko ter Schegget, Bas Verheijden, Fama Koning, Joshua Tavenier en Jeroen Spitteler hebben zich verbonden aan deze zomerse zaterdagmiddagconcerten.Van harte welkom om de zomer muzikaal te beleven in de Maartenskerk!

De zomerconcerten zijn een initiatief van de Stichting Vrienden van de Maartenskerk in samenwerking met Arjan Veen, organist van de Maartenskerkgemeente.
Zie ook www.vriendenvandemaartenskerk.nl