Met het thema ‘Groene Genade’ is een wandeling in onze mooie, groene omgeving een ‘must’. Op deze zaterdagmiddag krijgen we een rondleiding in het bloeiende Von Gimborn Arboretum door Jan Snijders.

Verschillende bomen en struiken worden aan ons voorgesteld, ook vanuit Bijbelse noties. Voor de kinderen, die eventueel mee komen, is een apart programma met eigen begeleiding.
 
Maximum aantal volwassen deelnemers aan deze excursie: 25–30 personen.
 
Deze activiteit wordt gezamenlijk door de Maartenskerkgemeente, de Johanneskerk en de Geloofsgemeenschap St. Andries georganiseerd.
 
Datum Zaterdag 24 april 2021
Tijd 14:00-16:00 uur
Locatie Von Gimborn Arboretum, Velperengh 13, Doorn
Begeleiding  Jan Snijders en ds. Teun Kruijswijk Jansen
Entree Toegang park (€6,50, te betalen bij entree park), Vrijwillige brijdrage voor de rondleiding (rinchtlijn €4)
Aanmelden Verplicht, via dit formulier

 

 

 

 

 

 
Corona
 
In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.
Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.