Op een dag krijgt Jacques, een gerenommeerd journalist voor een Frans dagblad, een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een klein stadje in het zuidoosten van Frankrijk beweert een jonge vrouw dat de Maagd Maria aan haar verschenen is.
 
Het gerucht verspreidt zich snel en het fenomeen raakt zo wijdverbreid dat duizenden pelgrims zich nu verzamelen op de plaats van de vermoedelijke verschijningen. Jacques, die niets met deze wereld te maken heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie om licht te werpen op deze gebeurtenissen.
 
Gaandeweg realiseert Jacques zich, dat hij in zijn onderzoek stuit op een universum waar hij geen raad mee weet. L’Apparition is een drama over de wrijving tussen religie en de moderne wereld van consumentisme en waarheidsvinding. Een film over hoe een Mariaverschijning tot een detectivedrama leidt.
 
Deze activiteit wordt gezamenlijk door de Maartenskerkgemeente, de Johanneskerk en de Geloofsgemeenschap St. Andries georganiseerd.
Datum Vrijdag 19 maart 2021
Tijd
19.15 uur inloop, 19.30 uur aanvang film
Aansluitend iets drinken en een gesprek.
Locatie Koningshof
Begeleiding Ds. Sophie van den Berg-Hofstee
Entree € 6
Aanmelden Verplicht, via dit formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona

In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.