Op 7 februari 2021 zingt het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna Rijken in een Choral Evensong in het koor van de Maartenskerk in Doorn. Ds. Teun Kruijswijk Jansen is de liturg.
 
Een Evensong is een viering in de stijl van het Anglicaanse gezongen avondgebed, met prachtige koorwerken uit de rijke Engelse kerkmuziek: hymns, preces and responses, psalm, canticles en de anthem.
 
Het Vocaal Theologen Ensemble is een projectkoor dat bestaat uit theologiestudenten, dominees en geestelijk verzorgers.
U bent van harte uitgenodigd om dit mee te vieren.
 
Deze activiteit wordt gezamenlijk door de Maartenskerkgemeente, de Johanneskerk en de Geloofsgemeenschap St. Andries georganiseerd.
 
Datum Zondag 7 februari 2021
Tijd 16:30 uur
Locatie Maartenskerk
Begeleiding Marjoke Limpens-Timmer
Entree Vrijwillige bijdrage, collecte aan de uitgang (richtlijn € 6)
Anmelden Verplicht, via dit formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona

In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Ook als u thuis meekijkt en/of meedoet via internet, vragen wij u zich aan te melden. Wij kunnen u dan de benodigde inloggegevens e-mailen. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.