De ongetrouwde bijenhoudster Hatidze woont in een verlaten dorp in Noord-Macedonië, waar ze haar zieke, oude moeder verzorgt.
 
Hatidze speurt steile bergflanken af op zoek naar bijenkolonies die zich verschanst hebben in de rotsen. De honing verkoopt ze op een marktje op zo’n vier uur loopafstand.
 
Als op een dag een rumoerige familie arriveert met een oude caravan, zeven onhandelbare kinderen en een kudde koeien, is dit de voorbode voor het naderende einde van Hatidze’s oude leven. ‘Honeyland’ is een film over de omgang met de natuur en met elkaar. Een verhaal om in je hart te sluiten.
 
Deze activiteit wordt gezamenlijk door de Maartenskerkgemeente, de Johanneskerk en de Geloofsgemeenschap St. Andries georganiseerd.
 
Datum Vrijdag 22 januari 2021
Tijd
19.15 uur inloop, 19.30 uur aanvang film
Aansluitend iets drinken en een gesprek.
Locatie Koningshof
Begeleiding  Arie van Dijk
Entree € 6
Aanmelden Verplicht, via dit formulier

 

 

 

 

 

 

Corona

In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.