Aansluitend bij het jaarthema laten kunsthistorica Brechtje de Boer, Jan Duindam en Teun Kruijswijk Jansen zien en horen welke associaties ‘Groene Genade’ bij hen oproept in relatie tot beeldende kunst, poëzie en teksten.
 
Bomen zijn in de moderne en hedendaagse kunst dankbare bronnen van verbeelding en verwoording.
 
Op deze kunstzinnige avond krijgt u onder andere schilderijen, beelden en teksten uit de laatste twee eeuwen te zien en horen. Dit wordt enkele malen afgewisseld door zang en gitaarmuziek van de Doornse musicus Jan Duindam.
 
Deze activiteit wordt gezamenlijk door de Maartenskerkgemeente, de Johanneskerk en de Geloofsgemeenschap St. Andries georganiseerd.
 
Datum Dinsdag 8 december 2020
Tijd 20:00 uur
Locatie Koningshof en thuis online te volgen
Begeleiding Brechtje de Boer, Jan Duindam en Teun Kruijswijk Jansen
Entree Vrijwillige bijdrage (richtlijn € 6)
Aanmelden Verplicht, via dit formulier
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Corona

In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Ook als u thuis meekijkt en/of meedoet via internet, vragen wij u zich aan te melden. Wij kunnen u dan de benodigde inloggegevens e-mailen. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.