Een knipoog van U zou al helpen.
 
Hoe ga je op een ontspannen manier met kinderen in gesprek over geloof en God? Lucré de Man, medewerker van het Nederlands Bijbel Genootschap, geeft ons basale achtergrondkennis over Godsbeelden en geloofsontwikkeling. Daarna volgen we een workshop met praktische tips.
 
Het belooft een inspirerende en creatieve avond te worden voor iedereen die kinderen de wereld van christelijk geloof wil laten ontdekken en daarbij wel bemoediging kan gebruiken.
 
Een avond voor ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, docenten. Kortom: voor iedereen die met kinderen in contact komt!
 
Datum Dinsdag 3 november 2020
Tijd 20:00 uur
Locatie Koningshof
Begeleiding Lucré de Man-van Putten en ds. Sophie van den Berg-Hofstee
Entree Vrijwillige bijdrage (richtlijn € 6)
Aanmelden
Verplicht, via dit formulier

 

 

 

 

 

Corona

In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.