Sommigen zien in het coronavirus een bewijs dat we leven in de eindtijd. Anderen zien het virus als een manier van God om ons wakker te schudden. Weer anderen vinden dat het de schuld is van de Chinezen, de regering, de WHO. Tom Wright onderzoekt deze reacties op het virus en vindt dat ze tekortschieten.
 
 
In plaats daarvan nodigt hij je uit om na te denken over een andere manier van kijken en reageren – een manier die put uit de leringen en voorbeelden van de Schrift, en vooral over de manier van leven, denken en bidden die Jezus ons heeft geopenbaard. Wij werden blij verrast door dit heldere boek.
 
Toen het programma van Ontmoeten&Verdiepen werd gemaakt, was dit boek nog niet in beeld: het verscheen in juni j.l. Wij menen dat een actueel Bijbels geluid in alles wat over Covid-19 in de media voorbij komt niet mag missen, en bieden daarom deze avond aan, die ook via de livestream mee te beleven is.
 
Datum Donderdag 26 november 2020
Tijd 20:00 uur
Lokatie Koningshof en Thuis online te volgen
Begeleiding Ds. S. van den Berg-Hofstee en Ds. T. Kruijswijk Jansen
Entree Vrijwillige bijdrage (richtlijn 6 euro)
Aanmelden Verplicht via dit formulier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corona
 
In verband met de coronamaatregelen moeten wij u vragen om zich te registreren voor deze activiteit. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Ook als u thuis meekijkt en/of meedoet via internet, vragen wij u zich aan te melden. Wij kunnen u dan de benodigde inloggegevens e-mailen. Wij gebruiken uw registratiegegevens tevens voor een betaalverzoek voor de entreeprijs of een vrijwillige bijdrage. Zo vermijden we het gebruik van contant geld bij de activiteiten.
 
Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het invullen van de registratieformulieren of het betaalverzoek, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.