Op deze pagina vindt u de meest recente informatie over de Kerst-Wens-Boom actie van de Maartenskerkgemeente. Gedurende de actie die in de week van 7 december start met de verspreiding van de folder bij alle huishoudens in Doorn, kunt u via deze pagina de laatste nieuwsberichten vinden. We hebben voor mogelijke vragen en antwoorden al een item aangemaakt. Mocht u daar het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de afgelopen weken hebben we zo goed mogelijk het aanbod van de engelen (ruim 60!) bestemd. Omdat we via de Kerstbal-kaarten slechts vier verzoeken hebben gekregen, zijn we actief in gesprek gegaan met de zorginstellingen van Quarijn (via Rotary) en de predikanten/pastoraal medewerkers. Verder hebben we u tot 15 januari de mogelijkheid gegeven om engelen aan te vragen voor uzelf of voor een ander. Dit alles heeft ertoe geleid dat we deze week alle engelen hebben kunnen bestemmen. Deze dagen zijn de engelen per mail op de hoogte gebracht en ik weet dat een aantal engelen al direct aan de slag zijn gegaan.

Lees meer...

Tot 22 december hebben we alle engelen opgehaald en geregistreerd. Zo konden we zestig engelen registreren. Geweldig om te zien hoe we in deze tijd willen klaarstaan voor een ander.

Lees meer...

Klik op "Lees meer" voor het filmpje over de kaarten in de kerstwensboom.

Lees meer...

Midden in het dorp staat een boom die ons met elkaar verbindt. De strenge maatregelen van deze week zijn goed zichtbaar: er zijn weinig mensen op straat en het kerkplein is leeg. Maar toch, als je naar de boom toeloopt en dichterbij komt zie je dat er kerstballen en engelen in gehangen zijn.

Lees meer...

Met de lock down die vanaf dinsdag 15 december is ingegaan valt er weer zoveel stil. Winkels en scholen gaan weer op slot, iedereen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven. We krijgen vragen of ook onze actie nog kan doorgaan. Natuurlijk gaan we door. Juist nu!

Lees meer...

Deze week hebben we de eerste kaarten in de boom kunnen hangen. Afgelopen woensdag de eerste: samen met burgemeester Naafs, Diderik van Kesteren (Rotary) en Pia de Bruin (Soroptimisten) konden we de eerste engelen en wensen in de boom hangen.

Lees meer...

Woensdag 9 december konden we samen met burgemeester Naafs, Diderik van Kesteren (Rotary), Pia de Bruin (Soroptimisten) en Gina Peters (Martinusparochie) de eerste kaarten klaarmaken en in de boom hangen. Klik op "lees meer" om het filmpje te bekijken!

Lees meer...

Per huishouden is er één folder bezorgd. Een extra folder of afbeeldingen van de figuren kunt u hier downloaden.
Via deze link kunt u de folder downloaden.
Via deze link kunt u de figuren downloaden.