Deze week hebben we de eerste kaarten in de boom kunnen hangen. Afgelopen woensdag de eerste: samen met burgemeester Naafs, Diderik van Kesteren (Rotary) en Pia de Bruin (Soroptimisten) konden we de eerste engelen en wensen in de boom hangen.

Met de eerste kaarten die we al hebben kunnen ophangen begint er al een prachtig beeld te ontstaan van kerstballen met wensen en van engelen die wensen willen vervullen. Een aantal mensen heeft de bal of engel zelfs al wat kleur meegegeven!

Deze week hebben we flink de publiciteit gezocht met de kerstwensboom actie omdat ons doel is en blijft dat de actie ‘van iedereen voor iedereen’ wordt! Afgelopen woensdag konden we samen met burgemeester Naafs, Diderik van Kesteren (Rotary) en Pia de Bruin (Soroptimisten) de eerste kaarten klaarmaken en in de boom hangen. Gina Peters (Martinusparochie) haakte later aan. We hebben hiervan een filmpje gemaakt dat op de website is geplaatst.

Afgelopen donderdag is er in De Kaap een artikeltje verschenen waarmee we de actie nog verder in de schijnwerpers konden zetten. Dankzij de hulp van velen ligt nu niet alleen het kerstnummer van Kruispunt, maar ook de folder bij iedereen in Doorn op de mat. Via de Rotary hebben ook de bewoners van Beatrix en het Zonnehuis de folder gekregen. Kortom, iedereen kan nu meedoen!

Tenslotte nog wat tips:

• Vergeet niet uw contactgegevens in te vullen. Mocht dat een keertje fout gaan, geen probleem. Mail dan uw gegevens even door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Gebruik watervaste inkt om de kaart in te vullen. Na een paar dagen regen zien we dat de kaartjes goed blijven, maar dat tekst die met een water oplosbare inkt is geschreven uitloopt.
  • Op de webpagina is een vraag en antwoord item geplaatst. Hier kunt u wellicht al het antwoord krijgen op u vraag.
  • U mag zoveel kaarten invullen als u wilt. U kunt het formulier zelf uitprinten en invullen. Als wij dergelijke geprinte kaarten ontvangen, registreren we ze graag maar hangen we ze niet in de boom.

Laten we met elkaar de kerstboom mooier en mooier maken!

Namens het team,

Rob Hamer