Met de lock down die vanaf dinsdag 15 december is ingegaan valt er weer zoveel stil. Winkels en scholen gaan weer op slot, iedereen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven. We krijgen vragen of ook onze actie nog kan doorgaan. Natuurlijk gaan we door. Juist nu!

De Kerst-Wens-Boom actie is opgezet om iedereen in Doorn een hart onder de riem te steken. Met de actie geven we iedereen in Doorn de kans om een wens te doen en om voor iemand anders een wens te vervullen. Vorige week kwam de actie al aardig op gang en konden we de eerste kaarten in de kerstboom op het kerkplein hangen. Voor deze week stonden we al klaar om nog veel meer kaarten te ontvangen, registreren en in de boom te hangen.

En toen kwam onze minister president met zijn droevige boodschap. De sluiting van winkels betekent dat zowel de Readshop als Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak niet langer als inleverpunt kunnen dienen. Echter, het postkantoor in de Readshop blijft wel open! Dit betekent dat u de kaarten de komende twee weken (tot 22 december) kunt inleveren bij:
 

  • De bus bij het postkantoor in de Readshop aan de Thorheim passage
  • De Koningshof (kerkplein 1, brievenbus)
  • De parochie van de Sint Martinuskerk (Dorpsstraat 15, melkbus bij de voordeur van de pastorie)


Wij staan klaar om uw kaarten te ontvangen. Wij geloven dat juist nu onze actie nog belangrijker is geworden.

Namens het team,

Rob Hamer

Voor meer informatie kunt u zich richten tot ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.