Tot 22 december hebben we alle engelen opgehaald en geregistreerd. Zo konden we zestig engelen registreren. Geweldig om te zien hoe we in deze tijd willen klaarstaan voor een ander.

Dankzij deze engelen kunnen we nu aan de slag gaan om het aanbod van een wandeling, bezoekje, bloemetje of boodschappen doen ook bij de juiste mensen terecht te laten komen. Vanaf 29 december kunt u via een formulier op de website engelen aanvragen. Tot en met vrijdag 15 januari verzamelen we alle aanvragen. Daarna gaan we ervoor zorgen dat de engelen zo goed mogelijk terechtkomen. Voor de duidelijkheid: het is dus niet zo dat als u een engel aanvraagt, deze ook automatisch wordt toegekend. Natuurlijk zullen we proberen uw verzoek te honoreren, maar we kunnen geen garantie geven.

 

Hoe werkt het:

 

Stap 1: klik deze link aan: https://forms.gle/wNgPHT3aperE6CbW8

 

 

Stap 2: Vul uw email adres in:

 

 

Stap 3: Hier kunt u aangeven of de engel voor u of een ander bestemd is

 

 

Stap 4: Kies een engel uit de lijst door de klikken op het vakje ‘kiezen’. Selecteer de engel van uw keuze

 

 

 

Stap 5: Vul de gegevens van de ontvanger in

 

 

Stap 6: Geef aan of wij rechtstreeks of via uzelf met de ontvanger contact op kunnen nemen. Verder is het nuttig verdere relevante informatie in het opmerkingen veld in te vullen.

 

 

Samenvattend:

Tot vrijdag 15 januari kunt u met het formulier een engel aanvragen voor uzelf of voor een ander. Dat is ook echt de enige manier om dit te doen!
 

Wij verzamelen alle aanvragen en zorgen ervoor dat de engelen zo goed mogelijk terecht komen. Wij houden natuurlijk rekening met de beperkingen die de Corona pandemie met zich meebrengt. Bezoekjes en wandelingen kunnen alleen plaatsvinden als het volledig Corona proef is!

Namens het team,

Rob Hamer

Voor meer informatie kunt u zich richten tot ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.