In de afgelopen weken hebben we zo goed mogelijk het aanbod van de engelen (ruim 60!) bestemd. Omdat we via de Kerstbal-kaarten slechts vier verzoeken hebben gekregen, zijn we actief in gesprek gegaan met de zorginstellingen van Quarijn (via Rotary) en de predikanten/pastoraal medewerkers. Verder hebben we u tot 15 januari de mogelijkheid gegeven om engelen aan te vragen voor uzelf of voor een ander. Dit alles heeft ertoe geleid dat we deze week alle engelen hebben kunnen bestemmen. Deze dagen zijn de engelen per mail op de hoogte gebracht en ik weet dat een aantal engelen al direct aan de slag zijn gegaan.

Het is natuurlijk fantastisch om te beseffen dat vanaf deze week bijna zestig mensen blij gemaakt worden met een bezoekje, een bloemetje of een maaltijd. Gezien de restricties die de Corona crisis met zich brengt hebben we alle engelen op het hart gedrukt te allen tijd de veiligheid voorop te laten staan, voor zichzelf en voor de persoon die zie willen helpen of bezoeken. Dat kan inhouden dat een wens niet direct kan worden ingevuld, maar dat we eerst gewacht moet worden totdat de restricties worden versoepeld. In die gevallen staat de engel voor hoop, voor uitzicht op een leuk bezoek of een leuke activiteit samen.
Met het bestemmen van de engelen komt er een einde aan de kerst-wens-boom actie. Via deze brief wil ik dan ook iedereen bedanken die mij zo geholpen heeft deze actie tot een succes te maken.

Rob Hamer

 

Eventuele vragen over deze actie kunt aan ons richten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.