Dinsdag 21 januari 2020 staan de deuren van de Koningshof, Kerkplein 1, weer open.
Wij beginnen om 14.30 uur en eindigen rond 16.30 uur.
De zaal is open vanaf 14.15 uur, waar de koffie en de thee dan klaarstaan.

In het jaar 2020 is het 80 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog begon. Er worden op diverse plaatsen en tijdstippen bijeenkomsten georganiseerd om deze oorlog te gedenken.

Wij hebben er voor gekozen de bekende en prachtige film Sonny Boy vanmiddag te laten zien.

Korte inhoud:
Als de rooms-katholieke Rika van der Lans en de protestantse Willem Hagenaar in 1911 trouwen tegen de wil van hun families, gaat het al gauw flink mis. Rika verhuist met de kinderen naar Zeeland.
Ze besluit daar om Waldemar Nods in huis te nemen, een Surinaamse jongen die voor het geld naar Nederland is gekomen. Al snel bloeit er iets tussen Rika en Waldemar, ondanks het grote leeftijdsverschil.
Als de tweede wereldoorlog begint komen zij al gauw terecht bij de Landelijke Organisatie voor Hulp aan Onderduikers en komen hierdoor in grote problemen met grote gevolgen.

Deze mooie film past goed in deze tijd van het gedenken van deze verschrikkelijke oorlog.
Daarom nodigen wij alle belangstellenden uit, ook al bent u geen lid van de Protestantse Gemeente te Doorn, om te komen kijken.

Als u niet zelfstandig kunt komen, belt u dan Leo van Eersel, tel. 414734 of Piet Kooij, tel. 413732 of Dik de Man, tel. 561877 of Bep Niessen, tel. 412135. Zij regelen dat u gehaald en weer thuisgebracht wordt.

Graag tot de 21e!

Met een vriendelijke groet,
team SeniorenMiddagen
Corry en Leo van Eersel, Henny van Holland, Piet Kooij, Martha en Dik de Man, Bep Niessen, Alice Catsburg.