Lid/secretaris Werkgroep ZWO

Waar in de kerk?

Kerngroep Diaconie

Wat houdt het in? Proactief werken aan relatie gemeente met zending en ontwikkelingssamenwerking. Eigen initiatief in samenwerking / gesprek met andere leden Werkgroep ZWO.
Regelmatig publiceren in Kruispunt. Fondsenwerving. Voorbereiden en meewerken aan collecte aan huis leden Maartenskerkgemeente. Idem Najaarszendingsdienst, Paasgroetenactie e.a.
In overleg met voorzitter Werkgroep opstellen agenda vergaderingen werkgroep en notuleren.
Hoe blij maak ik hier anderen mee? Een kleine maar belangrijke bijdrage voor mensen die hulp nodig hebben waar ook ter wereld. Geef hoop en moed.
Wanneer gaat het in? Bij voorkeur vanaf of in de loop van 2020
Project of voor een paar jaar? Meerdere jaren.
Hoeveel tijd is ermee gemoeid en wanneer? Met pieken en dalen door jaar heen, 4-12 uur per maand, inclusief inleeswerk e.d. Betrokkenheid met
activiteiten en projecten zoals die van Kerk in Actie. De werkgroep heeft momenteel 5 leden en vergadert
3-5 x per jaar.
Ouderling, diaken of taakdrager? Taakdrager
Met wie kan ik contact opnemen? Peter Eimers, voorzitter Kerkenraad, viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.