Lid Kerngroep Communicatie


Waar in de kerk?

Kerngroep Communicatie

Wat houdt het in? Meedenken en -werken aan de communicatie m.b.t. onze Maartenskerkgemeente, zoals website, nieuwsbrief, grafisch ontwerpen van onze uitingen, teksten maken/redigeren, kortom alles wat voorbij komt in onze communicatie naar binnen en buiten.
Hoe blij maak ik hier anderen mee? Heel blij, want door onze communicatie kunnen we laten zien wie we zijn en wat we doen.
Wanneer gaat het in? Zo snel mogelijk. De kerngroep bestaat op dit moment uit een technisch beheerder website, een webmaster die de bijdragen op de website plaatst, de coördinator van KerkTV door de week en een voorzitter voor alle andere zaken.
Project of voor een paar jaar? Graag voor een paar jaar, maar als je bijv. mee wilt denken over het ontwerp van een nieuwe website, dan kan dat ook en is het meer een project.
Hoeveel tijd is ermee gemoeid en wanneer? Overleggen zijn meestal in de avonduren. Verder kun je veel tijd zelf indelen, als het bijvoorbeeld het ontwikkelen van concrete producten betreft, te denken valt aan gemiddeld ca. 2 uurtjes per week. Hoe meer leden in de Kerngroep, hoe meer de taken kunnen worden verdeeld!
Ouderling, diaken of taakdrager? Taakdrager
Met wie kan ik contact opnemen? Voorzitter kerngroep Communicatie, Ellen Bol tel. 06-50 49 10 68, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

terug naar overzicht 2