Lid kerngroep Ontmoeten#Verdiepen


Waar in de kerk?

Kerngroep Ontmoeten#Verdiepen

Wat houdt het in? Meedenken over het jaarthema en de invulling hiervan. Nieuwe en frisse input is altijd welkom! Daarnaast bied je hulp bij de praktische organisatie van de diverse activiteiten.
Hoe blij maak ik hier anderen mee? De kerngroep heeft een programma-aanbod dat aansluit bij vragen van ons christen-zijn in deze tijd, voor zowel jongeren als ouderen. Onze activiteiten zijn niet alleen voor de eigen gemeente bedoeld. In het kader van ‘Kerk van binnen naar buiten’ wordt ons programma nadrukkelijk ook aangeboden in onze regio-gemeenten en voor hen die minder kerkelijk betrokken zijn. Als lid van de kerngroep maak je daarom veel mensen blij: onderlinge ontmoetingen worden gestimuleerd. Samen verdiepen we ons geloof en samen delen we het leven.
Wanneer gaat het in? Met ingang van het nieuwe seizoen, september 2022. Wie zin heeft om nu al mee te denken en te brainstormen over het nieuwe programma (2022/2023) is van harte welkom!
Project of voor een paar jaar? Voor een paar jaar
Hoeveel tijd is ermee gemoeid en wanneer? Aantal vergaderingen per jaar: max. 6. Dit komt neer op ca. 2 uur per maand.
Ouderling, diaken of taakdrager? taakdrager
Met wie kan ik contact opnemen? Johan Beuckens (voorzitter) E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: (0343) 41 29 48
of Marjoke Limpens-Timmer (secretaris) E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar overzicht 2