De Maartenskerkgemeente is een levendige geloofsgemeenschap die samenkomt in de eeuwenoude Maartenskerk in het hartje van Doorn, aan het grote kruispunt. Wij zijn een geloofsgemeenschap die wil leven met en voor God. Hij is de oorsprong, doel en zin van ons leven. We willen ons niet alleen laten inspireren door de oude verhalen uit de Bijbel maar we geloven ook dat Hij onze toekomst is. In navolging van Jezus mogen we leven als Gods kinderen en willen we Jezus’ leerlingen zijn. Zijn Geest geeft ons levenskracht en helpt ons hierbij.

Iedere zondagmorgen hebben we een kerkdienst. In de Stille Week voor Pasen komen we ook op doordeweekse dagen samen. Ons verlangen is dat we samen in de vieringen iets van Gods liefde ervaren in wat we horen en zien om zo geïnspireerd de week weer in te gaan.


Wat ons samenbrengt en samenbindt

We willen ons geloof met elkaar vieren maar ook graag delen, zowel binnen als buiten de kerkmuren. Hierbij zoeken we naar aanknopingspunten in kunst en de hedendaagse cultuur. Zo houden wij naast de reguliere kerkdiensten ook een jaarlijkse Top2000dienst, ‘Choral Evensong’, gezinsdiensten en hopelijk krijgen we in 2021 de eerste editie van ‘Kliederkerk’.

Neem gerust een kijkje op deze website voor alle activiteiten. Zo organiseren we bv. lezingen en themavonden voor mensen binnen en buiten de kerk. Wij willen een gastvrije en toegankelijke gemeenschap zijn waarin we onze talenten en gaven inzetten voor elkaar en voor de mensen om ons heen.


De kerkdiensten vinden elke zondag om 10:00 uur plaats. Deze diensten zijn ook live online te volgen of later te zien via www.kerkdienstgemist.nl. Je bent van harte welkom in onze gemeente. Heb je vragen, klik dan op contact. We helpen je graag. Ons kerkgebouw en het daarbij gelegen zalencentrum ‘de Koningshof’ zijn ook te huur, zie voor meer informatie www.koningshofdoorn.nl