De Maartenskerkgemeente is een levendige geloofsgemeenschap die samenkomt in de eeuwenoude Maartenskerk in het hartje van Doorn, aan het grote kruispunt. Wij zijn een geloofsgemeenschap die wil leven met en voor God. Hij is de oorsprong, doel en zin van ons leven. We willen ons niet alleen laten inspireren door de oude verhalen uit de Bijbel maar we geloven ook dat Hij onze toekomst is. In navolging van Jezus mogen we leven als Gods kinderen en willen we Jezus’ leerlingen zijn. Zijn Geest geeft ons levenskracht en helpt ons hierbij.


Wat ons samenbrengt en samenbindt

Wij willen een gastvrije en toegankelijke gemeenschap zijn waarin we onze talenten en gaven inzetten voor elkaar en voor de mensen om ons heen. We willen ons geloof met elkaar vieren maar ook graag delen, zowel binnen als buiten de kerkmuren. Hierbij zoeken we naar aanknopingspunten in kunst en de hedendaagse cultuur. Zo houden wij naast de reguliere kerkdiensten ook een jaarlijkse Top2000dienst, zangdiensten en de ‘Kliederkerk’ voor de jeugd. 

De erediensten houden wij elke zondag om 10:00u en op kerkelijke feestdagen. Deze diensten zijn ook online te volgen of later te terug te zien via KerkTV.  Door de weeks organiseren we lezingen en themavonden voor mensen binnen en buiten de kerk.


Je bent van harte welkom in onze gemeente. Neem gerust een kijkje op deze website voor alle activiteiten. In de Agenda op deze website zijn alle activiteiten samengevat. Heb je vragen, klik dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag. 

Onze Maartenskerk en het daarbij gelegen zalencentrum de Koningshof zijn ook te huur. De Maartenskerk is bijvoorbeeld een prachtige trouwlocatie.